For Å Være Best, Må Du Lære Om Smykker

Hvis du har en datter mellom 10 og 18 år, er dette det perfekte smykkeprosjektet for deg. Candy armbånd kan lages av en rekke perler. De kommer i lyse, neon- og pastellfarger, forskjellige former og fargerik glød i de mørke bitene. Streng dem på elastisk ledning og bind en knute.

Hvis du har metallallergi, må du kjøpe nikkelfrie smykker. Nikkel er en vanlig legering som blandes inn med edle metaller som sterlingsølv for å gjøre dem mer smidige. Sølv i seg selv er veldig flytende i sin opprinnelige tilstand og derfor ikke vesentlig nok til å formes ordentlig til smykker. Ofte tilsettes en annen legering som nikkel. Forsikre deg om at du sjekker hva du kjøper for å sikre at det er nikkelfritt.

Når du kjøper en diamant fra en gullsmed, må du sørge for at du forstår hva slags stein du kjøper. Ikke kjøp en stein basert på å se den mot en svart eller mørk bakgrunn. Dette er en selgers knep for å gjøre det mer attraktivt for øyet. Du vil få en sannere visning hvis du også ser på det under forstørrelse.

Når du handler steinsmykker, må du lære deg alt du kan se etter. Gullsmeden din kan hjelpe deg med hvordan du kan se på steiner for å sikre at du kan skille dårlig fra god kvalitet. Denne typen utdanning kan hjelpe deg med å ta bedre beslutninger uten så mye hjelp når du handler med smykker.

Du trenger ikke nøye deg med de tradisjonelle klare diamantene. Diamanter er tilgjengelige i praktisk talt alle farger i regnbuen. De kommer i blå, rosa, rød, gul, brun, svart, lilla og mange flere farger. Du kan finne brikker der fargede diamanter er midtpunktet, eller du kan finne brikker der de fungerer som aksenter.

Når du ønsker å investere i fine smykker, må du forstå de forskjellige prisklasser forskjellige metaller og edelstener faller inn i. For eksempel å forstå at opal er veldig dyrt, kan du allerede finne ut om du ser noen som selger det for under tjue dollar, det er en falsk. Å vite at sterlingsølv er mye billigere enn hvitt gull, men ganske likt, kan bidra til å redusere prisen når du ønsker å investere i et fint par øreringer.

Når du kjøper eller selger smykker, bør du vurdere å se på spesialiserte pantebutikker. Disse butikkene kommer til å ha enkeltpersoner som vet hva de snakker om. De vil være i stand til å vurdere den omtrentlige verdien av smykkene mye mer nøyaktig enn en typisk pantebutikk, slik at du får ro i sjelen ved salg eller kjøp.

Meld deg på en perlekurs, hvis du er fan av halskjeder og armbånd. Hvis du kjøper dem hele tiden, kan dette sette en bulk i budsjettet. Ta heller en klasse og lag litt smykker selv. Du vil spare massevis av å kjøpe allerede laget produkter, ha noe unikt å ha på deg, og du kan til og med selge noen av brikkene dine for å tjene penger.

Å lage godteri-armbånd er mye billigere enn å kjøpe dem. Det er også et veldig morsomt håndverksprosjekt å dele med barna dine. Datteren din vil elske å bruke dem, og hun vil være stolt av å vise frem hva hun laget. Det er en ulempe skjønt. Vennene hennes vil alle at hun skal lage armbåndene sine også.