Gunstige Tips Om Smykker Av Alle Typer

Fra spicing opp utseendet ditt til å betegne status, smykker har alltid vært interessant for mennesker. Edle metaller gravd fra jorden og til og med fascinerende perler funnet under vannet har vært en fascinasjon for mennesker i lang tid. Det er smykker for ulike anledninger og i forskjellige prisklasser. Det kan koste fra noen få dollar til millioner av dollar, så det er sikkert å være en slags smykker for alle der ute.

Spørsmål noen smykker som er så billig det er for godt til å være sant. Se på noen edelstener for å sikre at de ikke har store inneslutninger i dem. Se etter frimerker på metallet for å bevise at det er hva det hevder å være. Hvis noen tar fornærmelse mot dobbelsjekking av autentisitet, lyver de sannsynligvis.

Når du kjøper vintage smykker, bli kjent med de forskjellige tidsperiodene knyttet til hvert stykke. En viktoriansk æra stykke kan interessere deg mer enn en av en annen epoke, så å vite forskjellene vil hjelpe deg å raskt oppdage brikkene du er mest interessert i å kjøpe, i stedet for å bruke mye tid på å surfe.

Bruk en klut fuktet med en løsning av vann og noen dråper oppvaskmiddel for å rengjøre perlene dine. Gni lett hver perle med kluten, og la dem lufttørke. Aldri suge perler, som gjør det kan føre til massiv skade på integriteten til perlen. Å holde perlene rene sikrer et langt liv for dem.

Når du kjøper smykker som en gave-Husk den personen som du kjøper den for-og sørg for at det er hensiktsmessig. Lagre super-dyre smykker for sine kjære. Å gi kostbar baubles til folk som ikke er så nær deg kan gi dem feil idé, eller gjøre dem føler ubehag. La forholdet som du deler med andre diktere de type smykker som du gir dem.

For å holde smykker trygge, unngå å sette alt i en smykker boks som sitter ut som et dekorativt stykke i hjemmet ditt. Ingenting sier: «Kom og ta meg, jeg er fylt med dyre ting!» til tyver ganske som en vist smykker boks. Hvis du vil ha mer tilgang til smykker enn en safe tillater, og en profesjonelt installert vegg safe er ikke et alternativ, få kreative og skjule smykker i objekter ikke sannsynlig å bli berørt av tyver. Lufttette beholdere kan plasseres inne i plantepotter eller bleiepailer, hule ut en bok for å danne et hemmelig rom, eller lagre et lite tilfelle på bunnen av en boks med tamponger! Du må tenke som en tyv for å unngå å bli utnyttet av en tyv.

Når du innser virkningen smykker har ikke bare på å føle seg bra om deg selv, men på hvordan andre mennesker vil oppfatte deg, vil du forstå hvor viktig det er å vite hva smykker symboliserer. Du vil finne at din status kan noen ganger bestemmes av hvilken type smykker du bærer, og at du ikke trenger å alltid gå helt ut fordi du kan finne rimelige smykker også.

http://solvtilnordlandsbunad.com