Om Smykker

Du vil være sikker på at du gjør alt du kan for å ta vare på smykkene dine. Det er viktig for deg fordi det ikke bare er en spesiell betydning bak det, men det er også ganske verdifullt. Denne artikkelen vil gi tips om hvordan du kan ta vare på smykkene dine.

Hvis du har metallallergi, må du kjøpe nikkelfrie smykker. Nikkel er en vanlig legering som blandes inn med edle metaller som sterlingsølv for å gjøre dem mer smidige. Sølv i seg selv er veldig flytende i sin opprinnelige tilstand og derfor ikke vesentlig nok til å formes ordentlig til smykker. Ofte tilsettes en annen legering som nikkel. Forsikre deg om at du sjekker hva du kjøper for å sikre at det er nikkelfritt.

Vintage smykker kan faktisk være flott motetilbehør. Det trenger ikke å være bestemorens smykker lenger. Lag et utsagnstykke ved å vise et vintagekjede eller et par vintage øreringer. Vintage ser ut til å være helt ny raseri, og nesten alle butikker der ute ser ut til å selge vintageinspirerte stykker. Hvorfor kjøpe «inspirerte stykker» når du kan kjøpe den virkelige tingen for en brøkdel av prisen?

Hvis du sitter fast med hvilken gave du skal kjøpe til en kvinne, fungerer smykker alltid. Sørg for at du vet hvilken størrelse den tiltenkte personen har på seg i ringer og halskjeder før du kjøper. Det er ikke noe verre enn å kjøpe et fint smykke som ikke passer til den tiltenkte mottakeren. Gjør din forskning før du kjøper.

Kjøp ekte edelstener, ikke falske avslag. Ekte edelstener, som diamanter, avgir en nydelig gnist som kan sees fra en kilometer unna. Falske perler er kjedelige og glassige og er ikke engang verdt å ha på seg. Hvis du ikke har råd til en ekte edelsten, hvorfor ikke kjøpe Swarovski-krystall? De er nydelige også, og har sin egen spesielle gnist å dele.

Selv om noen av bitene kan være attraktive, bør du holde deg unna gullfylte smykker. Uansett hva selgeren måtte si, kan gullfylte smykker gjøre huden din grønn og fargene kan falme bort. Det beste du kan gjøre hvis du ikke vet om den er gullfylt, er å bare ikke kjøpe den.

Når du velger smykker til et barn, må du sørge for at det er en gjenstand som kan vokse med dem. Det kan hende du må ha størrelsen på den i tide, men en gjenstand de gjerne vil ha på seg som voksen vil vare dem livet ut. Velg klassiske stiler med tidløs eleganse.

Lagre dine knuste perlehalskjeder for å gi dem nytt liv. Ikke la dem fylle en hellig boks på soverommet ditt. Gå inn på badet ditt og ta tak i tanntråden. Bruk den til å begrense halskjedet ditt, og det vil sannsynligvis vare lenger enn den originale strengen varte på stykket.

Avslutningsvis vil du sørge for at smykkene dine holder livet ut. Du er for øyeblikket forsiktig med det og prøver å ta vare på det, men du vil forsikre deg om at du gjør alt du kan for å holde det vakkert. Følg tipsene du får, og du bør være fornøyd med resultatene.